Corona en uw zorgvragen

Het zal u niet zijn ontgaan dat er een ander beleid van kracht is met betrekking tot het Coronavirus en hoe verdere verspreiding daarvan te voorkomen / vertragen. Dit is in ons aller belang!

Dit heeft ook gevolgen voor de zorg van onze patiënten en hoe we die in onze huisartsenpraktijk vorm geven.

Afspraken vinden als het kan via telefoon of E-consult plaats maar er is steeds meer ruimte voor een echt consult bij uw zorgverlener.    In dit kader is het ook handig om te weten dat het ingrepen spreekuur waarbij de huisarts kleine chirurgische verrichtingen doet (Bijv. een moedervlek of talgbult verwijderen of een ingegroeide teennagel behandelen) weer is gestart. U kunt via de assistente een afspraak maken.

Wij willen graag benadrukken dat wij het ook belangrijk vinden dat u niet onnodig lang met vragen en zorgen over ándere gezondheidsklachten blijft rondlopen.

De praktijk is dan wel gesloten voor mensen zonder afspraak, maar telefonisch GOED BEREIKBAAR voor in principe al uw vragen. 

Voor mensen die mogelijk met het Coronavirus zijn besmet en die tóch door de dokter moeten worden gezien, is er een apart spreekuur ingericht, ofwel wordt er een huisbezoek afgelegd.

Om te voorkomen dat patiënten elkaar danwel de zorg-medewerkers besmetten in onze praktijk zijn de volgende regels opgesteld die gelden vanaf maandag 16 maart:

-          Kom, als dat mogelijk is, ALLEEN naar de praktijk.

-          Het maken van een afspraak middels de webagenda is momenteel niet mogelijk.

-          Kom nooit zomaar zonder aankondiging naar de praktijk maar bel. 

-          Moet u nog een briefje of verwijzing ophalen, bel dan, dan sturen we het voor u op.

-          Moet u hoesten met eventueel koorts, blijf dan thuis en ziek uit.

Excuses voor het ongemak, wij doen dit echter voor uw eigen veiligheid én om te zorgen dat we als praktijk zo goed mogelijk zorg kunnen blijven leveren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.